Σταύρος Τσίρμπας

Χαιρετισμός Δημάρχου


Φίλες και φίλοι,
καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου μας, του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό. Δυο πόλεις με ομοιότητες και διαφορές που ενώθηκαν, δημιουργώντας ένα μεγάλο Δήμο με περισσότερες ανάγκες αλλά με μεγαλύτερα περιθώρια για ανάπτυξη και καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

Αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες απαιτήσεις προχωράμε στην ανανέωση της ιστοσελίδας του Δήμου μας, προκειμένου να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τον πολίτη, ένα κατάλληλο μέσο για την έγκαιρη ενημέρωσή του για τις δράσεις του Δήμου μας.

Ευελπιστούμε τέλος ότι μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας οι επισκέπτες της θα έχουν σαφή και σφαιρική εικόνα για το πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα Δήμο ενιαίο που θα λειτουργεί με πρόγραμμα με σωστή οργάνωση με σύγχρονες υποδομές με έμφαση στα προβλήματα καθημερινότητας όπως την ασφάλεια, την καθαριότητα και τον φωτισμό. Έναν ανταγωνιστικό Δήμο, ικανό να προσελκύσει επισκέπτες ανεβάζοντας τη φήμη του στη δυτική Αθήνα και όχι μόνο. Είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας. Αγαπάμε να ζούμε στις γειτονιές μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Δήμο με εμφανή αλλαγή στην εικόνα του, όπως τον ονειρεύτηκαν οι παλιότεροι και όπως τον επιθυμούν και οι νεότεροι. 

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είμαι στο πλευρό σας. Με σχέδιο και σκληρή δουλειά. Με διαρκή διαφάνεια. Θα επιχειρήσουμε για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Βιογραφικό


 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους-Καματερό με καταγωγή από την Δημητσάνα Αρκαδίας.

​Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

​Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων στο φοροτεχνικό γραφείο που διατηρεί με την οικογένειά του, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην πόλη.

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων-Καματερού από το 2010 μέχρι σήμερα.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Παιδείας και συντήρησης σχολικών κτιρίων, καθώς και Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών.

Πρόεδρος ΔΕΠ, Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού.