Διανομή τροφίμων για το Πάσχα

Ολοκληρώθηκε  τη Δευτέρα 26 Απριλίου  2021  η διανομή των τροφίμων  του Δήμου   μας  από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, σε 500 ωφελούμενους,  τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την προάσπιση της υγείας τόσο των πολιτών όσο  και των εργαζομένων  ενόψει της πανδημίας του κορωνοιού.  

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Σταύρος Τσίρμπας : ‘’Προτεραιότητα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι   να βρισκόμαστε δίπλα  στους συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο,  σε κάθε γειτονιά, σε κάθε οικογένεια που έχει ανάγκη”.

Ειδικότερα  με το  συντονισμό του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Πότση Ζήση πραγματοποιήθηκε διανομή με είδη παντοπωλείου  και κρεοπωλείου  στις οικογένειες της πόλης που αντιμετωπίζουν σοβαρές ανάγκες  μέσα από 4 σημεία διανομής , αξιοποιώντας τους χώρους  των ΚΑΠΗ  αλλά και το κοινωνικό παντοπωλείο.

Οι  διανομές  τροφίμων συνεχίζονται  στους 1075  ωφελούμενους  του ΤΕΒΑ  την Τρίτη  και  την Τετάρτη  27 και 28 Απριλίου 2021   στο χώρο της  Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου,  επί των οδών Κάδμου και Κιλελέρ  στο Καματερό.

   

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα