Διανομή ΤΕΒΑ

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας  για την προάσπιση της υγείας τόσο των ωφελούμενων όσο και των εργαζόμενων  της Κοινωνικής Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου  2020  από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου  η διανομή των τροφίμων  σε 917  ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής  ΤΕΒΑ στον αίθριο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος στο Καματερό. 

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Σταύρος Τσίρμπας: «Προτεραιότητα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι  η  προάσπιση  της  υγείας  των πολιτών   και των εργαζόμενων αλλά και η ικανοποίηση των βασικών  αναγκών των πολιτών ειδικότερα κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε».

Ειδικότερα διανεμήθηκαν είδη μακράς διάρκειας,  είδη  κρεοπωλείου και είδη  νωπών τροφίμων με την εποπτεία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Πότση Ζήση.  Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε  με τη συνεργασία της  Κοινωνική Σύμπραξης Δυτικού Τομέα Αθηνών και  τον ΑΣΔΑ  και εντάσσεται στα πλαίσια  του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο ΤΕΒΑ.

Μοιράσου την σελίδα