Αναβάθμιση ποδοσφαιρικού γηπέδου Καματερού

Εντάχθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ η αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου Καματερού

           Σταύρος Τσίρμπας: «Εξασφαλίσαμε μία μεγάλη επένδυση 996.000 ευρώ που θα αλλάξει τις υποδομές και θα αναβαθμίσει το Καματερό».

Ένα σημαντικό έργο που θα δώσει πνοή στην περιοχή του Καματερού εντάχθηκε με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ. Πρόκειται για την αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου Καματερού, ένα έργο που αποτελούσε πάγιο αίτημα της περιοχής και προσωπικό στοίχημα του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρου Τσίρμπα.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε χαρακτηριστικά: «Εξασφαλίσαμε μία μεγάλη επένδυση ύψους 996.000 ευρώ που θα αλλάξει τις υποδομές στον συγκεκριμένο χώρο».

Το έργο περιλαμβάνει κατασκευή σύγχρονων κερκίδων και αποδυτηρίων καθώς και δημιουργία στίβου με ταρτάν υψηλής τεχνολογίας περιμετρικά του γηπέδου.

Έτσι, σε συνδυασμό με την ένταξη στον προϋπολογισμό της αντικατάστασης του ηλεκτροφωτισμού με LED από την Περιφέρεια Αττικής τις προηγούμενες ημέρες, ύψους 400.000 ευρώ, το γήπεδο αναβαθμίζεται σε ένα σύγχρονο στάδιο που θα μπορεί να φιλοξενεί με ασφάλεια και άνεση τους αθλητές και τους αγώνες των ομάδων της περιοχής.

 

Μοιράσου την σελίδα