Ηλεκτρονικές εγγραφές στα Τμήματα Αθλητισμού - Πολιτισμού

Έναρξη των ηλεκτρονικών εγγραφών στα τμήματα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Για πρώτη φορά ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού έθεσε σε ισχύ τη νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών εγγραφών για όλα τα τμήματα της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι δημότες πλέον έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πληθώρα δράσεων για παιδιά και ενηλίκους κάνοντας την εγγραφή τους μόνο με ένα απλό κλικ στον υπολογιστή τους.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας: «Κάναμε πραγματικότητα ένα πάγιο αίτημα των δημοτών μας καθώς πλέον εύκολα και γρήγορα μπορεί όποιος θέλει να πραγματοποιεί ηλεκτρονικά την εγγραφή του χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία. Ειδικά σε μία περίοδο που είναι υγειονομικά ευαίσθητη χρησιμοποιούμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την προστασία και τη διευκόλυνση όλων».

Σημειώνεται ότι οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται σε πλήρη συμμόρφωση με κάθε οδηγία του ΕΟΔΥ, οπότε και μπορούν οι δημότες να γυμναστούν ασφαλείς και με ατομικό αίσθημα ευθύνης.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο, όπου μπορείτε επίσης να δείτε αναλυτικά όλες τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες:

https://agan.publicota.gr

Για μη ηλεκτρονικές εγγραφές καθώς και για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή με το τμήμα Αθλητισμού - Πολιτισμού:

π. Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων:  8:00 - 14:30 -> Λ.Δημοκρατίας & Ι.Μερλά, Αγ. Ανάργυροι ☏ 213 2039982, 2132039973

Γρ. Δημοτικής Κοινότητας Καματερού : 15:00 - 20:00 -> Κάδμου & Κιλελέρ, Καματερό ☏213 2039956

 

Μοιράσου την σελίδα