Αντιπλημμυρικό έργο στη Λεωφόρο Καματερού

Σήμερα Πέμπτη 2/7 ξεκινούν οι εργασίες για την υλοποίηση του αντιπλημμυρικού έργου της Λεωφόρου Καματερού και θα διαρκέσουν περίπου 2 μήνες. Η Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Υποδομών ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για επιτάχυνση του έργου και ενεργοποίησε άμεσα όλους τους φορείς για την αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου.

Προβλέπονται εκτεταμένες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις ώστε η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με ομαλότητα αλλά ταυτόχρονα η επιβάρυνση των γύρω δρόμων να βρίσκεται στο μικρότερο δυνατό βαθμό.

Συγκεκριμένα :

Τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Φυλής με κατεύθυνση την Λ.Καματερού θα ακολουθούν τη διαδρομή : Λ.Φυλής->Λ.Καματερού ->Γρ.Λαμπράκη ->Θεσσαλονίκης ->Λ.Καματερού

Τα οχήματα που κινούνται επί της Λ.Καματερού προς τη Λ.Φυλής θα κινούνται :

Λ.Καματερού ->Λ.Φυλής στον κόμβο ->Λ.Καματερού ->Π.Γρηγορούσης

Τα Μ.Μ.Μ θα ακολουθούν τη διαδρομή : Λ.Καματερού -> Σωκράτους ->Θεσσαλονίκης ->Λ.Χασιάς.

Το έργο αυτό είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς θωρακίζεται η πόλη μας, ειδικότερα οι γειτονιές  που έχουν πληγεί επανειλημμένως από πλημμυρικά φαινόμενα, ακόμα και με βροχοπτώσεις μέτριας έντασης. 

Ζητούμε την κατανόηση από τους κατοίκους, τους επαγγελματίες αλλά και τους επισκέπτες για την προσωρινή ενόχληση και τους ευχαριστούμε προκαταβολικά για την υπομονή τους. Κάνουμε επίσης έκκληση στους οδηγούς ΙΧ και επαγγελματίες να επιδείξουν την ανάλογη προσοχή, να μην σταθμεύουν ή κάνουν στάση στις γωνίες των διασταυρώσεων των παρακάμψεων και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων.

 

Με την ολοκλήρωση των εργασιών άλλο ένα έργο ζωτικής σημασίας για την πόλη μας ολοκληρώνεται.

Μοιράσου την σελίδα