Κοπή Πίτας

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Α' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων

Στο Α΄ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη   23 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών. Κατά τη διάρκεια της  εκδήλωσης έγινε απολογισμός   δραστηριοτήτων   της προηγούμενης χρονιάς  με παρουσίαση φωτογραφικού υλικού   από τη συμμετοχή των μελών στα προγράμματα  και τις δράσεις που υλοποιήθηκαν.

 Ο Δήμαρχος  Σταύρος Τσίρμπας   εξέφρασε τις καλύτερες ευχές   του για τη νέα χρονιά στα μέλη του ΚΑΠΗ . Συνεχάρη το προσωπικό αλλά κυρίως τα μέλη για την ενεργή συμμετοχή τους, που  δίνει  ζωή στα προγράμματα και τις δράσεις του ΚΑΠΗ.  Τόνισε επίσης την προτεραιότητα της δημοτικής αρχής για αναβάθμιση  των προγραμμάτων και των  υπηρεσιών φροντίδας, με σεβασμό προς  την Τρίτη ηλικία.

  Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους ο βουλευτής Δυτικού Τομέα, Λοβέρδος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανασόπουλος Αναστάσιος , ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πότσης Ζήσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Συνεργείων & Ηλεκτροφωτισμού Κοτσίνης Σπύρος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Ζαλακούδης Δημήτριος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Γαία και Εκπρόσωπος του Δήμου μας στο ΕΔΔΥΠΠΥ Τρίγκα Νίκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού–Αθλητισμού Αποστόλου Ηλίας, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι, Νικητόπουλος  Σταύρος, Παντελιάς Νικόλαος, Μανταφούνη Αικατερίνη, Αθανασίου Άννα και ο πρώην Υπουργός Καχριμάκης  Μιχάλης.

Μοιράσου την σελίδα