Υγιείς Πόλεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας(ΠΟΥ)

Πρότυπο Δήμο και για άλλους Δήμους της χώρας μας στον τομέα Κοινωνικής Πολιτικής χαρακτήρισαν οι Ιρανοί αντιπρόσωποι του υπουργείου Υγείας αλλά και Ιρανοί αυτοδιοικητικοί τον Δήμο μας κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ιρανών εκπροσώπων του Υπουργείου Υγείας, της Αυτοδιοίκησης, αλλά και εκπροσώπων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας(ΠΟΥ) τονίστηκε ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του Δήμου και αποδόθηκαν εύσημα στον Δήμαρχο μας για την στήριξη τέτοιων κοινωνικών δράσεων. 

Δόθηκαν ακόμη τιμητικές πλακέτες από τον Δήμαρχό μας στους εκπροσώπους του Ιράν, του ΠΟΥ Ευρώπης, ανατολικής Μεσογείου και του ελληνικού παραρτήματος του ΠΟΥ. 

Μέσω της προβολής διαφανειών και του ευρέος φάσματος δράσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας φάνηκε περίτρανα πως ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού  είναι μια Πόλη Ανθεκτική, Βιώσιμη  και Συνεργατική, που έχει σαν γνώμονα τον άνθρωπο.  

Επισημάνθηκε η σημασία της συμμετοχής των πολιτών στην υλοποίηση τέτοιων δράσεων κοινωνικής πολιτικής και πως μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω ένα δίκτυο συνεργασίας  με την  τοπική και ευρύτερη κοινωνία. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος μας  αποτελεί  ενεργό μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας  (ΕΔΔΥΠΠΥ) το οποίο είναι πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους πολιτικούς φορείς αλλά και εργαζομένους του Δήμου που μπόρεσαν να κάνουν πραγματικότητα τη διοργάνωση, και ιδιαίτερα την Κοινωνική Υπηρεσία, τον Σύλλογο «Ανοικτή Αγκαλιά», τη Χορωδία των ΚΑΠΗ μας, τους χορευτικούς συλλόγους. 

Μοιράσου την σελίδα