ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Πρόγραμμα - Πρόσκληση

CityLab - Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού

 

 

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 1ο εργαστήριο Καινοτομίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, #Citylab του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού που θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00 πμ στο Πάρκο Ανακύκλωσης (Λεωφ. Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι, απέναντι από το Δημαρχείο).

 

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, στο πλαίσιο ανάδειξης της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού και των νέων ηλεκτρονικών εφαρμογών ψηφιακής καινοτομίας και συμμετοχικότητας που ολοκλήρωσε το προηγούμενο διάστημα, προγραμματίζει την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00 τη διοργάνωση συμμετοχικού εργαστηρίου καινοτομίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που έχει ως στόχο την παρουσίαση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου και την έναρξη μιας δημιουργικής συζήτησης με πολίτες και επιχειρήσεις για την ανάδειξη της χρησιμότητας των τεχνολογικών εργαλείων στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην τοπική ανάπτυξη.

 

Το #Citylab διοργανώνεται από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού με την τεχνολογική και οργανωτική υποστήριξη της Ελληνικής εταιρείας καινοτομίας Crowdpolicy Open Innovation. Στο CityLab μπορεί να συμμετέχει και να το παρακολουθήσει δωρεάν κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης, επιχειρηματίας, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη οργανισμών του δημοσίου ή εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και γενικά όποιος θέλει να συμβάλλει για τη βελτίωση του πόλης και την τοπική ανάπτυξη, με εργαλείο τις καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και τεχνολογίες.

 

Eγγραφές https://goo.gl/1thfHk

 

 

Πρόγραμμα

 

Πρωί 10:00 - 13:00 . Μέρος Α

Για στελέχη του δήμου, αιρετούς και στελέχη του δημόσιου τομέα 

  • Σχέδιο & όραμα για τον ψηφιακό Δήμο - Νίκος Σαράντης, ΔήμαρχοςΑγίων Αναργύρων – Καματερού
  • Παρουσίαση δράσεων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης από στελέχη του Δήμου
  • Γιατί θέλουμε τις πόλεις μας έξυπνες; Τι είναι οι έξυπνες πόλεις;- Γιώργος Καραμανώλης, Co-founder, CTO/CIO, Crowdpolicy.
  • Δημιουργία σύγχρονων υπηρεσιών για έξυπνες πόλεις με τη συμμετοχή των δημοτών και επιχειρήσεων.- Μιχάλης Ψαλλίδας, Manager Director, Crowdpolicy.
  • Συζήτηση - Q & A

 

Διάλειμμα

 

Απόγευμα 14: 00 - 16:00 - Μέρος Β

Για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να μάθει για την Τοπική Ανάπτυξη, νέα εργαλεία και καλές πρακτικές ψηφιακής καινοτομίας

  • Δημιουργία σύγχρονων υπηρεσιών για έξυπνες πόλεις με τη συμμετοχή των δημοτών και επιχειρήσεων, Μιχάλης Ψαλλίδας, Manager Director, Crowdpolicy.
  • Καινοτομία και Τοπική ανάπτυξη, Καλές Πρακτικές- Σπύρος Καπετανάκης, Business Consultant.
  • Ο ρόλος τουτων ανατρεπτικών (disrupting) τεχνολογιώνστις έξυπνες πόλεις, Γιώργος Καραμανώλης, Co-founder, CTO/CIO, Crowdpolicy
  • Συζήτηση - QA

 

 

Εγγραφές: http://ticketing.crowdhackathon.com/crowdpolicy/citylab-dimou-agion-anargyron-kamaterou

 

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1246365975526820/

Μοιράσου την σελίδα