ΕΚΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού πραγματοποίησε εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης με στόχο τη συλλογή καινούριων σχολικών ειδών, ώστε όλα τα παιδιά της πόλης να ξεκινούν τη χρονιά με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Ειδικότερα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στην πλατεία Πλαπούτα στους Αγίους Αναργύρους έγινε συναυλία Αλληλεγγύης με Νησιώτες Καλλιτέχνες. Έλαβαν μέρος πολλοί γνωστοί τραγουδιστές όπως η Αγγελική Κονιτοπούλου, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, η Στέλλα Κονιτοπούλου, η Νάσια Κονιτοπούλου, η Μαρία Σκουλά, η Ευδοκία Σκαρλάτου, ο Λευτέρης Μπαφαλούκος, ο Βασίλης Κλουβάτος, ο Νίκος Ευβοιώτης και ο Κώστας Χουζούρης. Την εκδήλωση πλαισίωσαν με παραδοσιακούς χορούς οι χορευτικοί σύλλογοι Σύνδεσμος των εν Αθήναις Σεριφίων, ο Σύνδεσμος Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων ‘’Αιγέας’’, η Ένωση Νησιωτών Αιγαίου - Φίλοι Παραδοσιακών Χορών Αγίων Αναργύρων. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε εθελοντικά η Δημοσιογράφος Μαρία Χουλιαρά. Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Σαράντης Νίκος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Παντελιάς Νίκος.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού & Αθλητισμού, η Θεατρική Ομάδα “Μαρκίζα” παρουσίασε τη Θεατρική Παράσταση “Γκόλφω for ever”, στο Κινηματοθέατρο Ειρήνης στο Καματερό. Μια εξαιρετική παράσταση , όπου σε μια ξεχωριστή συνδιοργάνωση ο πολιτισμός συνάντησε την προσφορά και την αλληλεγγύη.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και πλήθος πολιτών. Το όλο εγχείρημα υποστήριξαν με την ενεργή τους παρουσία η Ενωση Γονέων, η Ομάδα Εθελοντών “Δράση”, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού- τοπικό τμήμα Ανάκασας, ο Συλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία “Ανοιχτή Αγαλιά”, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι καθώς και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων από τα Σχολεία της Πόλης. Οι πολίτες είχαν τη χαρά ν' να διασκεδάσουν και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά οικογενειών της πόλης.

Επιπλέον πέρα από την παραπάνω προσπάθεια, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού ευχαριστεί θερμά την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, η οποία κάλυψε φέτος το κόστος για την αγορά καινούριων σχολικών τσαντών και τετραδίων σε 165 παιδιά άπορων οικογενειών του Δήμου μας.

Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 11.00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου έγινε η διανομή των ειδών στους γονείς των μαθητών όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης.

 

Μοιράσου την σελίδα