"ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

Με το βιωματικό δρώμενο ”Αγαπώ και φροντίζω τον εαυτό μου, αγαπώ την οικογένειά μου” η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση “Ημέρα Οικογένειας για όλους” που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καματερου, την Κυριακή 13 Μαϊου στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Στο εργαστήρι, όλοι μαζί γονείς και μαθητές, με τη βοήθεια των συντονιστών επαγγελματιών της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ευαισθητοποίηθηκαν για την αξία της αυτοεκτίμησης, μοιράστηκαν σκέψεις και συναισθηματα, εκφράστηκαν μέσα από την τέχνη και αποτύπωσαν διαδραστικά μήνυματα συνεργασίας, αγάπης, φροντίδας για τον εαυτό και την οικογένεια. Επίσης στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν αθλητικές και χορευτικές δραστηριότητες.
Επιπλέον έγινε και συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Παπαναγιωτάκη Μαρία και Ρέππας Ιωάννης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νίκος Παντελιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στάθης Ευάγγελος.
Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία κοινών δράσεων ανάμεσα σε γονείς και παιδιά.

Μοιράσου την σελίδα