“ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΧΑΡΑΣ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Ο Α.Ο. ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ με την αρωγή του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, πραγματοποίησε το Σάββατο 27 Μαϊου τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ “Τρίποντα χαράς”, στο κλειστό γήπεδο Καματερού. Οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες της τοπικής ομάδας του Αττάλου υποδέχθηκαν τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας. Σκοπός του αγώνα ήταν η ενίσχυση του ιδρύματος “Θεοτόκος”.

Στο παρκέ βρέθηκαν μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ο Δήμος Ντικούδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Δημήτρης Παπανικολάου και ο Γιάννης Γιαννούλης, με την ομάδα των Βετεράνων να αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του σπουδαίου προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Νίκος Σαράντης. Ακολούθησαν βραβεύσεις στον πρόεδρο των Βετεράνων, Χρήστο Κωνσταντινίδη, στον Γιάννη Ιωαννίδη και στον Γιώργο Σιγάλα, για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Παρών στο παρκέ ως αγωνιζόμενος ήταν και ο πρόεδρος του Α.Ο. ΑΤΤΑΛΟΣ, Βασίλης Σταθόπουλος, ο οποίος μίλησε για την πρωτοβουλία της ομάδας του.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης δεκάδες φίλοι του μπάσκετ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

 

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν οι:

Άτταλος Καματερού (Παναγιώτης Γκρίτζαλης) Ζιάγκας Αν., Λαμπρινός, Κολιός, Σταθόπουλος, Καρατζιάς, Ζιάγκας Β., Γραμματικόπουλος, Τσιρώνης, Μαρούσκος Γ., Ντούφας, Μαρούσκος Β., Ματαλιωτάκης, Λιγνός

Βετεράνοι (Γιάννης Ιωαννίδης): Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Παπανικολάου, Γιαννούλης, Δανιήλ, Καζιάνης, Μολφέτας, Τόλιας, Λογοθέτης, Υφαντής, Κωνσταντινέλης

 

Μοιράσου την σελίδα