ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2017

«ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2017» στο Πάρκο «Α.Τρίτσης»
Καλωσορίζουμε την Άνοιξη και τα χελιδόνια!

 
                  
Η Ορνιθολογική σας προσκαλεί για 23η χρονιά στο Πάρκο «Α.Τρίτσης» στην πιο χαρούμενη γιορτή της Άνοιξης, τα «Χελιδονίσματα», για να υποδεχθούμε τα χελιδόνια, φτιάχνοντάς τους μια πήλινη χελιδονοφωλιά!
Σκοπός των «Χελιδονισμάτων» είναι τα παιδιά να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τον ερχομό των χελιδονιών, το μακρύ τους ταξίδι και να τα βοηθήσουν φτιάχνοντας φωλιές από πηλό. Στη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά και οι γονείς θα ενημερωθούν για το πώς να κατασκευάσουν τις φωλιές, θα τις πάρουν μαζί τους και αφού στεγνώσουν θα τις τοποθετήσουν στο σχολείο ή στο σπίτι τους, προσφέροντας στα χελιδόνια έτοιμες κατοικίες!
 

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή στο ευρύτερο κοινό (δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής) και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου, ώρες 11.00 – 14.00 σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Τρίτση και τους «Φίλους του Πάρκου» και με την υποστήριξη της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας. Η εκδήλωση υλοποιείται στο κέντρο του Πάρκου,  στο χώρο δίπλα στο κανάλι και μπροστά στο Γυμναστήριο του Δήμου Αγίων Αναργύρων.

Σας περιμένουμε!

 

Μοιράσου την σελίδα