ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ Β΄ ΚΑΠΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

 Τα μέλη του Β΄ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 έκοψαν την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Η εκδήλωση άρχισε με τον αγιασμό, στη συνέχεια έγινε ο απολογισμός των δράσεων και των προγραμμάτων του απερχόμενου έτους, μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα. Ακολούθησαν τραγούδια από τα μέλη της χορωδίας υπό τη διεύθυνση του Φώτη Νέζη. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης χαιρέτησε την εκδήλωση, ευχήθηκε υγεία, ελπίδα και καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη. Επαίνεσε τα μέλη για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα και το προσωπικό για την επαγγελματική τους κατάρτιση, την αγάπη και την φροντίδα προς τα μέλη. Τέλος, με την ευχή να είμαστε όλοι εδώ στην επόμενη κοπή έκοψε την πίτα του 2017.
Στη συνέχεια ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πρόνοιας Νίκος Παντελιάς απένειμε  τις βεβαιώσεις και τους επαίνους στα μέλη που συμμετείχαν σε προγράμματα Διά βίου μάθησης, του ΚΕΚ Αγίων Αναργύρων, στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Χορωδιών του Δήμου Ελευσίνας και στη δράση: «Γέφυρες Γενεών» του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πατέρας Κων/νος, εφημέριος του Ι.Ν. Μυροφόρων, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας κος Θεόδωρος Μαξούρας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Παναγιώτα Καρκαλέτση, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Σταύρος Νικητόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αγ. Αναργύρων Καματερού κος Θανάσης Καρελιώτης και η Κοινοτική Σύμβουλος Αγ. Αναργύρων και μέλος της Ένωσης Γονέων Αγ. Αναργύρων Καματερού κα Στρατούλα Παπακωνσταντινοπούλου.

Μοιράσου την σελίδα