ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΡΑΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου το Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων – Καματερού όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νίκο Σαράντη και ενημερώθηκε για την υλοποίηση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο, μέσω του οποίου θα απασχοληθούν συνολικά 340 άνεργοι για 8 μήνες.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η Υπουργός Ράνια Αντωνοπούλου ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στις οποίες απασχολούνται οι εργαζόμενοι. Η Υπουργός εξέφρασε την πρόθεση του Υπουργείου η δεύτερη φάση των 8μηνων Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού να ξεκινήσει το συντομότερο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης και συζήτησε πιθανές βελτιώσεις στο Πρόγραμμα στη βάση της μέχρι σήμερα εμπειρίας.

Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης τόνισε τη σημασία των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας για την αντιμετώπιση της ανεργίας αφενός και αφετέρου για την υλοποίηση κοινωνικά αναγκαίων έργων και δράσεων στην πόλη. Και ευχαρίστησε την Υπουργό για την συνεχή μέριμνα της για την προώθηση των Προγραμμάτων.

Στη συνέχεια η Υπουργός και ο Δήμαρχος επισκέφθηκαν περιοχές του Δήμου όπου εκτελούνται έργα μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας και συνομίλησαν με εργαζόμενους του Προγράμματος.

 

Μοιράσου την σελίδα