Βιωματική παρέμβαση στο 8ο Νηπιαγωγείο Καματερού στο πλαίσιο του προγράμματος Διευρύνω

 

Την Τρίτη 07/03/2023 υλοποιήθηκαν βιωματικά εργαστήρια συναισθηματικής αγωγής στους μαθητές του 8ου Νηπιαγωγείου Καματερού.

 Η παρέμβαση συντονίστηκε από την κα. Κιβωτού Αγγελική, θεατροπαιδαγωγό, συγγραφέα παιδικών θεατρικών έργων, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και σύμβουλο ομάδων. Στη βιωματική παρέμβαση συμμετείχαν επίσης, ο κ. Κιάσσος Μανώλης, υπεύθυνος του προγράμματος «ΔιΕΥρύνω» και η κα. Μακρίδη Χαρούλα, Κοινωνική Λειτουργός του προγράμματος.
 Στόχος των θεματικών εργαστηρίων ήταν τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους με σκοπό να ανακαλύψουν τον πλούτο της διαφορετικότητας και το δρόμο της συνύπαρξης με τους άλλους,  καλλιεργώντας ένα κλίμα ομαδικότητας και φιλίας.
 Το πρόγραμμα «ΔιΕΥρύνω» εντάσσεται στις «Δράσεις Προώθησης, Στήριξης και Παρακολούθησης της κοινωνικοποίησης και της Ένταξης των Περιθωριοποιημένων ομάδων» στο Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες  συμβουλευτικής σε παιδιά και ενήλικες  που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα