Έναρξη μαθημάτων στο Δημοτικό Ωδείο Αγίων Αναργύρων

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

 

Αγαπητοί μας μαθητές  & Αγαπητοί γονείς,  

Με την ευκαιρία τής έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους ευχόμαστε ολόψυχα καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και επίτευξη των προσωπικών σας στόχων.  

Οι εγγραφές και τα ατομικά μαθήματα στο Δημοτικό μας Ωδείο έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα υποχρεωτικά θεωρητικά μαθήματα, όπως κάθε χρόνο, θα ξεκινήσουν και φέτος από 1η Οκτωβρίου. 

Φυσικά θα εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως θα ισχύουν για όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία των μαθητών. Μόλις εκδοθεί η σχετική ΚΥΑ, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.  

Εάν για οποιονδήποτε λόγο τελικά δεν επιτραπεί η δια ζώσης διδασκαλία των ομαδικών μαθημάτων ή διακοπεί η διεξαγωγή τους με εντολή της Πολιτείας λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης, το πρόγραμμα διδασκαλίας των υποχρεωτικών θεωρητικών μαθημάτων καθώς επίσης και των ατομικών, θα συνεχιστεί κανονικά με διδασκαλία εξ αποστάσεως όπως και την περσινή χρονιά μέσω της online διδασκαλίας.    

Σας ευχαριστούμε θερμά που εμπιστεύεστε τη μουσική σας εκπαίδευση στο Δημοτικό μας Ωδείο. 

Διδάσκοντες και διοικητικό προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου Αγ. Αναργύρων Καματερού, στέλνουμε όλοι τις θερμότερες ευχές μας στους μαθητές και τις μαθήτριές μας για καλή πρόοδο! 

 

Με εκτίμηση

 

Αριστομένης Χρυσοσπάθης

Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Δημοτ.Ωδείου Αγ.Αναργύρων Καματερού

 

 

Μοιράσου την σελίδα