Παιδικοί Σταθμοί

 


Κορμός της φιλοσοφίας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού είναι η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών, σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά, κοινωνικά.

Φορείς αυτής της φιλοσοφίας είναι το προσωπικό των Σταθμών, με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία, με αγάπη για τα παιδιά και αίσθημα ευθύνης προς τις οικογένειες τους.

Αναγκαία προϋπόθεση είναι το ασφαλές και φιλικό για τα παιδιά περιβάλλον, η αρτιότητα των υποδομών, η ζεστασιά των χρωμάτων, η χαρά της μουσικής, η ζωντάνια του χορού και των παιχνιδιών, η πρωτοτυπία των ενασχολήσεων, όλα όσα χρειάζονται για την ομαλή μετάβαση από το οικογενειακό περιβάλλον στην πρώτη σχολική κοινότητα.

Συνεργάτες μας σ’ αυτή την συνεχή προσπάθεια είναι οι γονείς και κηδεμόνες, που ενημερώνονται υπεύθυνα για την συμμετοχή του παιδιού στις δραστηριότητες και την πρόοδο του, ενώ έχουν τη δυνατότητα να βοηθηθούν και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σε θέματα παιδικής ψυχολογίας και πρόληψης υγείας.
 

Εντεταλμένη Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών και ΚΔΑΠ, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης:

Άννα Καπνιά-Μπούνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6958168763 και 2132023656

 

Διευθύντρια Βρεφονηπιακών Σταθμών:

Χριστίνα Ζατέ

Λεωφ. Δημοκρατίας 61, ΤΚ. 13561

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 - 2023668

 

Γραμματειακή  και Διοικητική υποστήριξη Βρεφονηπιακών Σταθμών:

Αικατερίνη Γιαννάκη

Λεωφ. Δημοκρατίας 61, ΤΚ. 13561

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 - 2023653

Μοιράσου την σελίδα