Χορηγία στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Σημαντικές  ποσότητες που αφορούν είδη τροφίμων παραδόθηκαν  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου   από  συνεργαζόμενους φορείς της Κοινωνικής Υπηρεσίας και   χορηγούς με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του.   Ειδικότερα   εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας :  

-Στην UNESCO για την ευγενική της  χορηγία σε  σημαντική ποσότητα φρέσκου  γάλατος  και   είδη ψυγείου  την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020.

-Στην  οργάνωση “Μπορούμε”  και την εταιρεία alfa ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε., Βιομηχανία προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης – παγωτών, η οποία χορήγησε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 σημαντική ποσότητα  σε  προϊόντα ζύμης (λουκανικόπιτες)

-Στο κρεοπωλείο του κ.  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΤΑΛΙΑΡΔΑ, για την ευγενική χορηγία  του σε κιμά για τις ανάγκες του συσσιτίου της Κοινωνικής Υπηρεσίας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Με τις παραπάνω προσφορές ενισχύεται σημαντικά η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, μέσα από το οποίο υποστηρίζονται οικογένειες της πόλης με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ταυτόχρονα δημιουργείται ένα δίκτυ προστασίας για όλη την πόλη.

 

 

Μοιράσου την σελίδα