ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΑΡΗΣ

Αίτημα παγώματος της απόφασης του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Τρίτσης για κατασκευή μονάδας επεξεργασίας λυμάτων στο Πάρκο κατέθεσε στον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Ι. Πολύζο ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ και Αντιδήμαρχος Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού Γιάννης Ελαιοτριβάρης. Η επιστολή του κ. Ελαιοτριβάρη έχει ως ακολούθως:

 

Κύριε Πρόεδρε,

κοινή πεποίθηση μας στο ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης είναι ότι εργαζόμαστε για το καλό του Πάρκου σε συνεννόηση και συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και την τοπική κοινωνία.

Μετά τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν από αρκετές πλευρές σε σχέση με την πρόσφατη απόφαση του ΔΣ για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας λυμάτων και την χρησιμοποίηση στο Πάρκο των υδάτων που θα παράγονται από αυτήν, ζητώ το πάγωμα της εν λόγω απόφασης μέχρι την πραγματοποίηση διαβούλευσης με όλους τους φορείς. Ώστε να συζητηθεί και να ληφθεί υπόψη κάθε διαφορετική άποψη πριν την οριστική απόφαση του ΔΣ μας.

Με εκτίμηση

Γιάννης Ελαιοτριβάρης

Αντιπρόεδρος του ΔΣ

Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Μοιράσου την σελίδα