ΜΕΣΑ ΣΕ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΏΝ ΣΤΑΘΜΏΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η θερινή γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα, με πολλά γλυκά χαμόγελα, χειροκρότημα και πολλή αγάπη.

Οι γονείς και κηδεμόνες καμάρωσαν τα μικρά παιδιά, συγκινήθηκαν και απόλαυσαν χορό και τραγούδι που φέτος ήταν αφιερωμένα στη θάλασσα και τα νησιά μας.

Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος για τους Δημοτικούς Σταθμούς Τζένη Ζαλακούδη τόνισαν την σημασία που αποδίδει ο Δήμος καταρχήν στην ασφάλεια και στην ποιοτική φιλοξενία των μικρών παιδιών. Μέσα από εκπαιδευτικές και δημιουργικές δραστηριότητες οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου προωθούν την κοινωνικοποίηση των παιδιών και την σταδιακή μετάβαση τους από το οικογενειακό στο ευρύτερο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Εντεταλμένη Σύμβουλος εξέφρασαν τις ευχαριστίες στου3ς παιδαγωγούς και όλο το προσωπικό για την αγάπη, τη στοργή και το ενδιαφέρουν που επιδεικνύουν προς τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Μοιράσου την σελίδα