ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ»

Mε μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού «Μαρία Έλενα» πραγματοποιήθηκε η απονομή των βεβαιώσεων συμμετοχής στους εκπαιδευόμενους του Προγράμματος «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο». Πρόκειται για ένα καινοτόμο Πρόγραμμα που υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Δήμο μας από την 50και Ελλάς με την ευγενική χορηγία της Cosmote.
Aπευθύνεται δωρεάν σε κατοίκους της πόλης μας άνω των 50 ετών, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ψηφιακή εκπαίδευση και στις σύγχρονες τεχνολογίες.


Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από τον Δήμαρχο κ. Νίκο Σαράντη, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νίκο Παντελιά, από τον κ. Κώστα Τριαντάφυλλο στέλεχος του Τμήματος Community Relations του ομίλου ΟΤΕ και την κ. Eλίζαμπεθ Μεσθεναίου Ιδρυτικό μέλος της 50 + Ελλάς.
Η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αγγελική Οικονομοπούλου έκανε παρουσίαση με θέμα “Αγγελιοφόροι θετικών μηνυμάτων κατά της διαδικτυακής ρητορικής μίσους” και στη συνέχεια ο κ. Καμπανάρος Δημήτρης παρουσίασε το πρόγραμμα “Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο”. Στη συνέχεια οι επωφελούμενοι από το πρόγραμμα παρουσίασαν τις εμπειρίες τους με ιδιαίτερα βιωματικό τρόπο.
Πάνω από 600 άτομα είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στο διαδίκτυο, να γνωρίσουν νέους τρόπους επικοινωνίας, να διευκολύνουν την καθημερινότητά τους και να αποδείξουν ότι «η γνώση και η εξέλιξη δεν έχουν όρια ούτε ηλικία».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Μαξούρας.

Μοιράσου την σελίδα