ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 ΜΕ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

που συνδιοργάνωσαν η Κοινωνική Υπηρεσία & ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία - εκδήλωση Αλληλεγγύης για την ενίσχυση της τράπεζας τροφίμων που συνδιοργάνωσαν  η Κοινωνική Υπηρεσία και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού.

Η συναυλία με τίτλο «Μεσ" της θάλασσας το χρώμα το βιολί ταξίδια κάνει» πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του Πολιτιστικού Πάρκου Αγίων Αναργύρων "ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ" το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 ενώ παράλληλα με τη συναυλία πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της κ.Μαρίνας Καρούση στο χώρο του Πευκώνα.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν αφιλοκερδώς μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως η Αγγελική η Στέλλα και η Νάσια Κονιτοπούλου, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, η Λέττα Κορρέ, η Ιωάννα και Ελένη Λεγάκη,ο Μιχάλης Λιαγούρης,η Βούλα Λυγερού, ο Μανώλης Μπαρμπεράκης, η Μαρία Σκουλά και ο Χρήστος Τσελέντης ψυχαγωγώντας τους συνδημότες μας με νησιώτικα τραγούδια και χορούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Νίκος Σαράντης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Κουτελιέρης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Ελαιοτριβάρης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σωτήρης Καμαρινόπουλος, η αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Μαρία Παπαναγιωτάκη, ο αντιδήμαρχος της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Νίκος Παντελιάς, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ.Περικλής Παπαγεωργίου, ο πατέρας Χρυσόστομος του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Ραδιοφωνικό Σταθμό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM και τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, κ. Μέττο Βασίλη και κ. Χουλιαρά Μαρία, καθώς και στην Πρόεδρο του Σταθμού και Δημοτικό Σύμβουλο Ηρακλείου Αττικής, κ. Αρώνη Μαρία που αγκάλιασαν ειλικρινά την εκδήλωσή μας και συνέδραμαν στη δημοσιοποίηση της προσπάθειάς μας.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τους συμπολίτες μας που σε κάθε δράση αλληλεγγύης που διοργανώνουμε βρίσκεται αρωγός και μας βοηθάει, προσφέροντας ό,τι μπορεί, πραγματικά μέσα από το υστέρημά του. 

                   

 
 
 
 
 
 
 
                                            
 
 
 
 
 
 
 

Μοιράσου την σελίδα