ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

           

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

"Συζητώντας με τα παιδιά μας θέματα σεξουαλικής  διαπαιδαγώγησης και αλλαγών στο σώμα”

                                               

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων, συνεχίζει με επιτυχία την υλοποίηση βιωματικών εργαστηρίων σε σχολεία της πόλης μας.

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο 8ο Δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων βιωματικό εργαστήριο με θέμα "Συζητώντας με τα παιδιά μας θέματα σεξουαλικής  διαπαιδαγώγησης και αλλαγών στο σώμα” .

Το εργαστήριο  υλοποιήθηκε από την κα Ραλλού  Λυμπέρη, Μαία από το  Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών.  Η εισηγήτρια παρουσίασε με εύγλωττο τρόπο θέματα που αφορούν τις αλλαγές στο σώμα λόγω της εφηβείας καθώς και συμβουλές ατομικής υγιεινής, ενώ ακολούθησε γόνιμη συζήτηση με τους παρευρισκόμενους. 

Το επόμενο βιωματικό εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου  και ώρα  18.00 μμ  στο 11ο Δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων  με θέμα “Yγιεινή διατροφή στην παιδική ηλικία”.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών, τη Διεύθυνση του Σχολείου,  το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημ. Σχολείου.    

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα