Βράβευση επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρο Τσίρμπα

Βράβευση επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων -  Καματερού Σταύρο Τσίρμπα

Μία δράση με αντίκτυπο στη μελλοντική γενιά της πόλης πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Καματερού. 

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας απένειμε τιμητικούς επαίνους και βραβεία στους μαθητές του 2020 και του 2021 που κατόρθωσαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους στα Πανεπιστήμια. Ευχήθηκε ακόμα καλή τύχη στα επόμενα τους βήματα και καλή σταδιοδρομία. 

Η συμμετοχή ήταν πρωτοφανής στη βράβευση όλων των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που συνολικά ξεπερνούσαν τα 400 άτομα από όλα τα Λύκεια των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού.

 Το κέφι και ο χορός περίσσεψαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου. Το χιούμορ και οι ατάκες του stand up κωμικού και ραδιοφωνικού παραγωγού Αλέξανδρου Τσουβέλα, έδωσαν άλλο τόνο στην απονομή τιμητικών επαίνων στους μαθητές της πόλης, αλλά και στη γιορτή που ακολούθησε στη συνέχεια.

Ο Δήμαρχος τίμησε τους μαθητές για την επιτυχία τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήθελα εδώ και καιρό να βρεθώ κοντά σας, να σας γνωρίσω από κοντά και να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας. Αλλά η πανδημία του κορονοϊού δεν μας το επέτρεψε. 

«Είστε μια δυνατή, μία πολύ όμορφη γενιά. Εμείς, σας καμαρώνουμε ήδη. Αν κάτι ζητάμε από εσάς, είναι να μας ξεπεράσετε. Αυτή θα είναι και η δική μας δικαίωση. Να μας ξεπεράσετε και να κάνετε αυτόν τον κόσμο καλύτερο από ό,τι τον βρήκατε». 

Όσοι μαθητές δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με το  Γραφείο Δημάρχου  από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 10.00-18.00 στο 2132023602 ώστε να έρθουν να παραλάβουν το βραβείο και τον έπαινό τους από το χώρο του νέου Δημαρχείου στους Αγίους Αναργύρους. 

Όσοι ακόμη επιθυμούν να δουν φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση, μπορούν να το δουν στην ιστοσελίδα του Δήμου: agan.gov.gr και στα social media του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού ή να απευθυνθούν εναλλακτικά στα τηλέφωνα 2132023602 και 2132023659. 

 

Μοιράσου την σελίδα